Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΙΝΗ

Την 1η Οκτώβρη θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα στο δημοτικό ωδείο Καβάλας, παρά το ότι οι εκλογές επηρέασαν τη διαδικασία των προσλήψεων των καθηγητών.
Είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Το δημοτικό ωδείο Καβάλας και τα προηγούμενα χρόνια, άρχιζε τα μαθήματά του Οκτώβριο, χωρίς να έχει λυθεί το τυπικό ζήτημα των συμβάσεων με τους καθηγητές μουσικής.
Επελέγη η εθελοντική εργασία κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος.
Οι εγγραφές νέων μαθητών στο δημοτικό ωδείο Καβάλας εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συμβάσεις όμως δεν θα έχουν υπογραφεί και δεν θα είναι έτοιμες την 1η Οκτωβρίου.
Αυτή τη φορά αιτία είναι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Γραφειοκρατικά το θέμα προωθούνταν κανονικά, ώσπου προκηρύχθηκαν οι πρόωρες εκλογές κι όλα πάγωσαν.
Έντονη είναι η φημολογία στο δημοτικό ωδείο ότι επίκειται αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου. Πρόκειται για μία φημολογία που δεν έχει σχέση με το δημοτικό ωδείο, αλλά με τη διοίκηση του Δήμου.
Αν στο μεταξύ αλλάξει και η διοίκηση του δημοτικού ωδείου, είναι ένα θέμα το οποίο δεν μπορεί να επηρεάσει την διαδικασία των εγγραφών – και δεν την επηρεάζει άλλωστε – όπως επίσης και την έναρξη των μαθημάτων την 1η Οκτώβρη.
Στο δημοτικό ωδείο με εντολή της ίδιας της δημάρχου γίνεται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε τα μαθήματα ν΄ αρχίσουν κανονικά προκειμένου να μην επαναληφθούν περσινές και παλαιότερες περιπέτειες που είχαν αποκλειστικά και μόνο σχέση με τα γνωστά γραφειοκρατικά ζητήματα που συχνά ανακύπτουν τη χώρα μας.
Το δημοτικό ωδείο Καβάλας είχε και ευχάριστα νέα. Πρόσφατα η αναπληρώτρια υπουργός πολιτισμού Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα και η υπουργός πολιτισμού Αγγελική Κιάου Δημάκου υπέγραψαν απόφαση με την οποία ενέκριναν επιχορήγηση του δημοτικού ωδείου με το ποσό των 7.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα έρθουν σύντομα στο δημοτικό ωδείο αλλά αφορούν την διεξαγωγή του φεστιβάλ κλασικής μουσικής Παπαϊωάννου.dodio271

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου